Werkwijze

Kennismaking

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice meegaat, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de karaktereigenschappen, gezondheid  en overige zaken van uw hond. Ook komt de werkwijze van de uitlaatservice aan bod en kunt u mij vragen stellen. Vervolgens maken we een afspraak voor een gratis proef wandeling, tijdens deze wandeling zal de hond aan de lange lijn mee gaan. Wanneer u gebruik wenst te maken van de uitlaatservice, worden de algemene voorwaarden, de overeenkomst en het sleutelcontract doorgenomen en ondertekend.

Groepswandeling

Uw hond wordt thuis opgehaald met de speciaal ingerichte hondenuitlaatservice bus. De bus is ingericht met hokken, zodat iedere hond zijn eigen plekje in de bus heeft tijdens het vervoer en is voorzien van een elektrische dak ventilator zodat het ook in de zomer maanden aangenaam is in de bus voor de honden. Wanneer de roedel compleet is gaan we naar een uitlaatgebied waar ze veilig los kunnen lopen. Dit uitlaatgebied varieert zodat het voor de honden wel leuk blijft. De wandeling  duurt 45 tot 90 minuten, de honden kunnen dan lekker rennen, spelen, snuffelen en zwemmen. De eerste wandeling zal de hond aan de lange lijn mee gaan tot het voor hem en mijzelf vertrouwd is. Ik hou de groepen klein zodat ik goed overzicht heb en iedere hond de aandacht kan geven die ze verdienen. De honden worden ‘handdoek droog’ thuis gebracht waar ze vers water krijgen en moe maar voldaan kunnen nagenieten/wegdromen van de wandeling.

Puppy wandeling (vanaf 16 weken)

De wandel richtlijnen voor een pup zijn 5 minuten per levensmaand, wij hebben speciaal voor uw pup een comfortabele hondenbolderkar zodat uw pup wel met de wandelingen mee kan. Tijdens de wandeling kan uw pup afwisselend los meelopen en in de bolderkar. Ideaal voor een goede socialisatie van uw pup.